Bathmen te Paard 2017

Contact

Algemeen
T +31 (0)570 543 147

L. Hazelhekke-Zomer
T +31 (0)6-13957243
E linda_zomer8@hotmail.com

Bathmen te Paard (Het gehele evenement gratis toegang!)
Van zaterdag 2 maart tot en met zaterdag 9 maart 2019 wordt het voor veel paardenliefhebbers weer genieten geblazen tijdens de volgende editie van Bathmen te Paard. Deze hele week staat het Overijsselse Bathmen in het teken van het paardensportevenement Bathmen te Paard. Het programma van Bathmen te Paard 2019 gaat weer prachtige paardensport opleveren. Naast vaste programmaonderdelen; de GMB springderby voor paarden en de grote prijs voor paarden en ook de Mendag staat weer op het programma met dit jaar ook weer de regionale menners, met aansluitend de menavond voor (inter)nationale toppers.

Paardensport en ondernemers
De combinatie van sport, talentontwikkeling, paarden, pony’s, en hippische shows is bijzonder van aard. De filosofie van Bathmen te Paard is erop gebaseerd het evenement sportief, sociaal-maatschappelijk en economisch verder te ontwikkelen en hiermee een stimulerend effect te hebben voor Bathmen en omgeving. Als organisatie wil Bathmen te Paard graag de ondernemers uit de omgeving betrekken bij het evenement.

Locatie Manege ‘t Ruiterkamp
Manege ’t Ruiterkamp is al vanaf het begin het decor van Bathmen te Paard. De twee ruime rijhallen beschikken over een goede bodem en zijn daardoor zeer geschikt voor paardensportevenementen. De manege wordt beheerd door de stichting manege ’t Ruiterkamp. Naast de lessen van de rijvereniging Bathmen, koetsenvereniging ‘d Olde Mölle en paardensportevenementen wordt de manege ook verhuurd voor andere evenementen.

Bathmense gemoedelijkheid voor jong en oud
De spreekwoordelijke gemoedelijkheid loopt als een rode draad door het evenement. De organisatie van Bathmen te Paard houdt gezelligheid en sportiviteit dan ook hoog in het vaandel. NHet gehele evenement draait op enthousiaste vrijwilligers en leden van rijvereniging Bathmen, koetsenvereniging ‘d Olde Mölle en de stichting manege ’t Ruiterkamp. Deze vrijwilligers zorgen voor een goede organisatie van het evenement en dat Bathmen te Paard kan blijven bestaan. Voor het gehele evenement is gratis toegang.

Share This