Bathmen te Paard 2017

De organisatie van Bathmen te Paard is weer in volle gang!

Met nieuw elan en een nieuw programma zal Bathmen te Paard ook in 2019 weer anders zijn! Het belooft, van vrijdag 1 maart t/m zaterdag 9 maart, een evenement te worden met topsport op hoog niveau! Uiteraard met de gezelligheid, gastvrijheid en hartelijkheid die u van ons gewend bent! De ‘toppers’ van Bathmen te Paard blijven uiteraard in ons nieuwe programma behouden. Zo zal u de Derby, de Kür op muziek en de Menavond gewoon in ons programma terugvinden.

Nieuw dit jaar is de Bixierubriek op zaterdag 2 maart voor de ponydeelnemers. Bathmen te Paard wordt dit jaar geopend door een Dressuuravond met Diederik van Silfhout op vrijdag 1 maart en de menners sluiten het evenement af op zaterdag 9 maart. Zo is er met een prachtig indoorprogramma voor elk wat wils!

Klik hier voor een overzicht van het programma.

Contact

Algemeen
T +31 (0)570 543 147

L. Hazelhekke-Zomer
T +31 (0)6-13957243
E linda_zomer8@hotmail.com

Tijdens dit evenement wordt er beeldmateriaal gemaakt en gebruikt voor publicatiedoeleinden. Bij toetreding of aanmelding van dit evenement gaat u akkoord met de AVG wet regeling. Indien u niet akkoord gaat dit melden bij het secretariaat.

Share This