Sponsormogelijkheden

Rijvereniging Bathmen is een zeer actieve paardensportvereniging. Manege ’t Ruiterkamp heeft iets weg van een stadion en dat is ook juist onze bedoeling. Een grootse sfeer creëren om meer deelnemers naar onze prachtige accommodatie te trekken, om zo meer beleving te krijgen met onze paardensport!

Om deze prachtige accommodatie en vereniging draaiende te houden, zijn inkomsten en betrokkenheid onmisbaar. Om inkomsten te generen, moeten er evenementen worden georganiseerd. Deze evenementen worden door ruim honderd vrijwilligers georganiseerd. De verschillende evenementen zorgen elke keer weer voor een gevarieerd programma met top- en breedtesport op hoog niveau! Deelnemers uit heel het land reizen naar Bathmen af om daar zijn/haar sport te bedrijven. De wedstrijden in Bathmen hebben al jaren een grote bekendheid en zijn dan ook een ware trekpleister voor zowel jong als oud.

Onze wedstrijden dragen bij aan een locale, regionale en landelijke naamsbekendheid van uw bedrijf. Er zijn diverse sponsormogelijkheden, welke in de prijslijst nader worden toegelicht. Naast de genoemde opties, zijn uiteraard ook andere sponsormogelijkheden altijd bespreekbaar. Naast het promoten van uw onderneming zorgt u er met uw reclame-uitingen ook voor dat R.V. Bathmen een gezonde vereniging is welke haar sportieve doelen kan realiseren.

Magazine 2017
https://indd.adobe.com/view/eb4cee22-5b57-4b42-a33a-537a56e756a5

U kunt altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvend advies.

Met sportieve groet,

Johan Jansen, voorzitter sponsorcommissie R.V. Bathmen
06 – 53 37 21 46

Share This