Rijvereniging Bathmen

Lid worden

Contributie-lidmaatschappen Rijvereniging Bathmen

Rijdend lidmaatschap:

Lidmaatschap voor paardenruiters: € 200,- per jaar (€ 50,- per kwartaal), excl. federatiekosten*
*+ € 75,- inschrijfgeld éénmalig.

Lidmaatschap voor ponyruiters € 150,- per jaar (€ 37,50 per kwartaal), excl. federatiekosten*
* + € 50,- inschrijfgeld éénmalig.
Het lidmaatschap voor ponyruiters kan vanaf jonge leeftijd t/m het jaar dat de ponyruiter 18 jaar wordt.

Je hebt recht op 1 les in de week. Na overleg met het bestuur en de instructeurs kunt u een aantal proeflessen volgen. Gegadigden voor het rijdend-lidmaatschap hebben recht op twee proeflessen. Vervolgens wordt door de instructeur in overleg met de lescoördinator en uzelf bepaald aan welke les u zou kunnen deelnemen. Als rijdend lid kunt u kosteloos meerijden en deelnemen aan andere activiteiten en/of extra lessen die door de vereniging worden georganiseerd.

De crosstrainingen worden van maart t/m oktober gegeven door Dorien Lares op verschillende locaties in de buurt. Hier kun je aan mee doen tegen een extra vergoeding van € 5,- per training voor rijdende leden. Voor startkaartleden is dit € 7,50. Deze vergoeding vragen we om de reiskosten van de instructie te vergoeden. De kosten zijn excl. terreinvergoeding, wat op elke locatie anders is. De vergoedingen worden aan het eind van het jaar met de contributie gefactureerd.

Als rijdend lid mag je onbeperkt gebruik maken van de hallen, buiten de lessen om. Wel vragen we rijdende leden mee te helpen tijdens evenementen om zo de contributie laag te houden en toch de benodigde opbrengsten binnen te halen voor het onderhoud van onze mooie accommodatie. Ook worden er voor het Concours Hippique loten verkocht, hiervoor vragen we ook de medewerking van rijdende leden.

Startkaart lidmaatschap:

€ 70,- per jaar, excl. federatiekosten**.

Je hebt geen recht op de wekelijkse lessen en geen recht op gebruik van de rijhallen. Je kunt tegen een kleine vergoeding wel deelnemen aan extra lessen, zoals oefenparcoursen en crosstrainingen. Je hoeft niet te helpen bij evenementen, je kunt hiervoor wel gevraagd worden. Mocht je dit wel heel leuk vinden, alle hulp is welkom.

Niet-rijdend lidmaatschap:

€ 50,- per jaar (per halfjaar € 25,-)

** Daarnaast worden indien van toepassing de volgende KNHS-federatiekosten in rekening gebracht: Tarieven startpas e.d. zijn te vinden op de site van de KNHS.

Aanmelding/afmelding/wijziging lidmaatschap

Om lid te kunnen worden van Rijvereniging Bathmen dient het aanvraag-tot-lidmaatschap-rv-bathmen te worden ingevuld en ingeleverd bij de Ledenadministratie (Joyce Beumer), deze mag ook opgestuurd worden via de mail naar: info@paardensportbathmen.nl.

Rijdende leden ontvangen een uitnodiging voor een introductiegesprek welke door het bestuur wordt bepaald. Als je de voorwaarden en regels van de Rijvereniging accepteert, mag je lid worden. In overleg met de lescoördinator kan in de eventuele periode tussen aanvraag en een bestuursvergadering al worden deelgenomen aan de lessen.

Gegadigden voor het rijdend-lidmaatschap hebben recht op twee proeflessen. Een proefles kan worden verreden op dinsdag of donderdag in een passende les. Vervolgens wordt door de instructeur in overleg met de lescoördinator bepaald in welke les een nieuw lid thuishoort. Leden die zich aanmelden als rijdend lid hebben als zodanig een proeftijd van 2 maanden.

Ook hebben we de mogelijkheid om alleen startkaartlid te worden. Er is dan de mogelijkheid om op wedstrijden uit te komen, onder de naam van RV Bathmen. Dit is de ideale oplossing voor leden die, tijdelijk, geen tijd hebben om lessen te volgen. Als startkaartlid heb je geen recht op het rijden van lessen en je kunt niet van de accommodatie gebruik maken. Wel is er de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding mee te doen aan alle extra activiteiten of de bak te huren. De lidmaatschappen kunnen per kwartaal worden omgezet naar een ander lidmaatschap.

Contributie per 1 januari 2007

Rijdende leden paarden   € 200,- per jaar (€ 50,- per kwartaal) + € 75,- inschrijfgeld (éénmalig), excl. federatiekosten.

Rijdende leden pony’s     € 150,- per jaar (€ 37,50 per kwartaal + € 50,- inschrijfgeld (éénmalig), excl. federatiekosten.

Niet-rijdende leden          €   50,- per jaar (€12,50 per kwartaal)

Startkaartlid                         €   70,- per jaar (exclusief federatiekosten)

Overige kosten/federatiekosten

Daarnaast worden, indien van toepassing, door de KHNS de volgende dingen in rekening gebracht:

  • startkaart (eigen kosten)
  • eerste gezinslid of volgend gezinslid (via KNHS)
  • registratiekosten (via KNHS)

Alle bedragen worden middels automatische incasso geïncasseerd.

Indien een lid zijn lidmaatschap wil opzeggen of het soort lidmaatschap wil wijzigen dient dit schriftelijk bij het secretariaat kenbaar gemaakt worden d.m.v. een mail. Dit is 4 keer per jaar mogelijk, aan het begin van elk kwartaal. Voor het omzetten van of naar een niet-rijdend lidmaatschap of het startkaartlidmaatschap kan dit per half jaar.

Spreekt u dit alles aan kom dan gerust eens langs voor een kennismaking in ons sportcafé of bij onze lessen op de dinsdag- of donderdagavond.

Correspondentieadres:

Rijvereniging Bathmen
Loes Cevaal
Oude Deventerweg 10
7451 LT Holten
E info@paardensportbathmen.nl

AH Clubactie

Rijvereniging Bathmen doet mee met de Sportactie van Albert Heijn. Wil je een paar lessen bij ons volgen, spaar dan voldoende zegels en meld je aan!!

Bestel je spullen bij Agradi

Agradi sponsort de Rijvereniging dus bestel je benodigdheden bij Agradi,

Klik op de bovenstaande banner van Agradi. Dit is de pagina van Rijvereniging Bathmen. Als jij op deze pagina je bestelling plaatst wordt je aankoop geregistreerd voor de Rijvereniging en krijgt de Rijvereniging hiervan 5% van het aankoopbedrag. Er zijn ook regelmatig kortingsacties voor leden.

Clubactie bij Salland

Doe mee en scoor zelf een aantrekkelijke korting op de premie bij Salland Zorgverzekeringen en sponsor de rijvereniging. Salland Zorgverzekeringen is trots op de mooie samenwerking met Rijvereniging Bathmen met de Salland

Clubactie. Daarmee profiteer jij als lid van Rijvereniging Bathmen Clubactie.nl een aantrekkelijke korting op jouw zorgpremie én scoort de club een mooi bedrag voor in de clubkas. Kies voor een collectieve zorgverzekering met de Salland.

Share This