Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Subtop dressuur Jabat Cup

27-12-2016 - 28-12-2016

Evenement Navigatie

Klassen die meedingen voor de Jabat Cup zijn: ZZ-Zwaar, Prix St. George en Grand Prix.
De Jabat Dressuur Cup bestaat uit zes selectiewedstrijden. De winnaar van elke klasse krijgt een uitnodiging om te starten in de finale tijdens Bathmen te Paard op vrijdagavond 3 maart 2017. Indien er  twee groepen ruiters starten  op 1 locatie/wedstrijd wint de combinatie met de hoogste dagscore. Indien een combinatie al op een voorgaande wedstrijd een selectie heeft gewonnen dan gaat de prijs naar de als 2e geëindigde combinatie etc. Dit geldt ook bij een afmelding van de 1e prijswinnaar.

FINALE TIJDENS BATHMEN TE PAARD
Alle 1e prijswinnaars krijgen een uitnodiging om deel te nemen aan de finale tijdens Bathmen te Paard op vrijdagavond 3 maart 2017.
Tijdens deze finale wordt een kür op muziek gereden in de klasse van de laatst verreden selectiewedstrijd. Het bestuur/de organisatie kan altijd anders beslissen. De proeven worden afgewisseld met diverse demonstraties.

WINNAAR Jabat Dressuur Cup
De finale wordt verreden in handicap over alle klassen. Degene die tijdens de finale, in het totaal het hoogste percentage van de avond behaalt in de Kür op Muziek is de winnaar van de Jabat Dressuur Cup!

Gegevens

Begin:
27-12-2016
Einde:
28-12-2016

Aanmelden

Contactpersoon:

Locatie

‘t Ruiterkamp
Koekendijk 20
Bathmen, Overijssel 7437 CK Nederland
+ Google Maps
Share This