SGW

Outdoor oefencross en crosstrainingen op zondag 7 april 2019:
Op zondag 7 april staat het Traasterbos weer in het teken van de oefencross en crosstrainingen. Wil je kennismaken met het crossen of wil je gewoon even een rondje trainen? Geef je dan op voor de oefencross. Je kunt je opgeven voor 2 hoogtes: ± 60 cm en ± 80 cm. Het is mogelijk om in de binnenmanege een springparcours te springen, voor of na de tijd. Het crossparcours is ongeveer 1500 meter lang en gaat over ongeveer 19 sprongen en 16 hindernissen. Ook enkele sprongen uit de gewone SGW worden in het parcours opgenomen.
Of begin je misschien toch eerst nog liever met een training?

Zaterdagmiddag 6 april worden crosstrainingen gegeven op de hoogte van 60cm door Michiel Mulder (wachtlijst). Op zondagochtend 7 april worden de crosstrainingen op de hoogte 80cm gegeven door Dorien Lares (voldoende ruimte). Op zondagmiddag volgt de oefencross op 60cm en 80cm.
Kosten crosstraining: € 20,-
Kosten oefencross: 1x = € 10,- / 2x = € 15,-

Inschrijfgeld blijft verschuldigd aan de organiserende vereniging na plaatsing van de definitieve startlijst.

Voorlopige startlijst is te vinden op www.startlijsten.nl. De definitieve startlijst wordt vrijdag 5 april geplaatst, dan zijn er geen wijzigingen meer mogelijk.

Alles mag en niets moet dus geef je snel op! Opgeven kan d.m.v. een mail naar oefencrossbathmen@hotmail.com of met het inschrijfformulier op www.paardensportbathmen.nl/sgw.
Graag vermelden bij opgave:
* Naam
* Naam paard/pony
* Vereniging
* Hoogte: ± 60 cm of ± 80 cm
Bij opgave oefencross: graag het aantal rondjes vermelden, 1 of 2.
Bij opgave crosstrainingen: graag de ervaring vermelden.

Aanmelden Oefencross

Share This