Rijbak reserveren

Het is mogelijk om via onderstaande agenda onze bak te huren. Wij beschikken over een 30 x 60 bak en 25 x 40 bak. Beide hallen zijn voorzien van een Agterberg bodem en LED verlichting. De hallen worden dagelijks gesproeid en waar nodig gesleept.

Het huren van onze accommodatie is voor eigen risico en wij vragen u zich te houden aan de voorschriften van veilig paardrijden. Daarnaast bij gebruik van de hallen is het verplicht de mest uit de bak te verwijderen en is het raadzaam indien u alleen rijdt de deur op de haak te zetten zodat bij een calamiteit de hulpdiensten ter plekke kunnen komen.

Op de volgende data staan er in de grote hal een oefenparcours/dressuur-ring. Deze zijn te reserveren in tijdsblokken van een half uur (tot maximaal 4 uur). U kunt dus meerdere tijdsblokken reserveren.

  • Oefenparcours 7 december t/m 28 december
  • Dressuur-ring 29 december t/m 6 januari

Op de avonden dat er lessen zijn van de RV Bathmen kan men niet reserveren in dit systeem, dit zijn de maandag-, dinsdag- en donderdagavond. Ook tijdens evenementen is het niet mogelijk de bak te huren en deze data staan geblokt in onderstaande agenda.

Kosten voor een uur privégebruik bedragen €25;
Kosten voor een half uur privégebruik bedragen €12,50

Reservering annuleren?
U dient dit minimaal 48 uur voor aanvang door te gegeven als u recht wilt hebben op restitutie.
Annulering mailen naar: info@paardensportbathmen.nl


[CP_APP_HOUR_BOOKING id=”3″]


 

[CP_APP_HOUR_BOOKING_SCHEDULE_CALENDAR calendar=”3″ viewdefault=”month”]

Share This