Rijvereniging Bathmen

Lessen

Op dinsdagavond rijden eerst de ponyruiters hun lessen, dit zijn combilessen. Tevens worden op dinsdagavond dressuur – en springlessen gegeven. Deze lessen worden gegeven door Frank Buitenhuis (springen), Philip Frederiks (springen), Angela Snippe (dressuur) en Jiska van der Jagt (dressuur)

Op donderdagavond volgen de andere paardenruiters de combi- of dressuurles. De instructeurs op deze avond zijn: Emmy Bijsterveld (combi) en Jiska van der Jagt (dressuur)

We proberen alle lessen zoveel mogelijk op niveau in te delen.

De Rijvereniging Bathmen streeft er naar om haar leden zo goed mogelijk te begeleiden in de paardensport. Zo zijn er naast de reguliere lessen op dinsdag en donderdag ook extra lessen en activiteiten.

Er worden oefenparcoursen en oefendressuur georganiseerd tijdens lesavonden. Vanaf het voorjaar t/m het najaar is het mogelijk om deel te nemen aan de crosstrainingen.

Extra lessen worden o.a. ingepland voor regio- en landelijke kampioenschappen, voor zowel individuele deelname als, viertal en verenigingskampioenschappen.

Voor de afdelingsdressuur worden maandelijkse oefenavonden georganiseerd en worden gegeven door Loes Cevaal.

Correspondentieadres:

Rijvereniging Bathmen
Loes Cevaal
Oude Deventerweg 10
7451 LT Holten
E info@paardensportbathmen.nl

Bestel je spullen bij Agradi

Agradi sponsort de Rijvereniging dus bestel je benodigdheden bij Agradi,

Klik op de bovenstaande banner van Agradi. Dit is de pagina van Rijvereniging Bathmen. Als jij op deze pagina je bestelling plaatst wordt je aankoop geregistreerd voor de Rijvereniging en krijgt de Rijvereniging hiervan 5% van het aankoopbedrag. Er zijn ook regelmatig kortingsacties voor leden.

Clubactie bij Salland

Doe mee en scoor zelf een aantrekkelijke korting op de premie bij Salland Zorgverzekeringen en sponsor de rijvereniging. Salland Zorgverzekeringen is trots op de mooie samenwerking met Rijvereniging Bathmen met de Salland

Clubactie. Daarmee profiteer jij als lid van Rijvereniging Bathmen Clubactie.nl een aantrekkelijke korting op jouw zorgpremie én scoort de club een mooi bedrag voor in de clubkas. Kies voor een collectieve zorgverzekering met de Salland.

Clubkampioenschappen RV Bathmen 2018

Op zondag 11 februari j.l. werden de clubkampioenschappen van Rijvereniging Bathmen verreden. Er werd gestreden om de titels en de wisselbekers: Kampioen springen, kampioen dressuur, kampioen allround en kampioen jong talent en deze zijn gewonnen door Debbie van...

Clubkampioenen 2017 RV Bathmen

Afgelopen zondag 12 februari werden de clubkampioenschappen georganiseerd. Uiteraard viel er, in de nacht van zaterdag op zondag, weer sneeuw, om de traditie van de laatste jaren maar in ere te houden. De meesten lieten zich er, ondanks de sneeuw, niet van weerhouden...

Nieuwe Agterberg bodem

In week 3 is de manege voorzien van een Agterberg bodem. Deze zal weer garant staat voor jaren rijplezier.

Share This