Rijvereniging Bathmen

Lid worden

Lid worden van de Rijvereniging Bathmen?
Klik hier om het formulier te downloaden

Lid worden van de RV Bathmen kan op verschillende manieren zie hieronder een verkort schema van de verschillende lidmaatschappen:

Soort lidmaatschap
Prijs per jaar
Gebruik manege
Aantal lessen per week
Extra info
Rijdend lid
pony/paard
€ 240,–
onbeperkt
1
Eenmalig € 75,-          inschrijfgeld
Ex. KNHS afdracht
Ex. lotenverkoop
Dubbel rijdend lid
€ 400,-
Onbeperkt
2
Zie rijdend lid
Recreantenlid
€ 50,-
   
6 lessen in 2020
Start vanaf 8 juli
Ondersteuningslid
€ 50,–
 
geen
 
Startkaartlid
€ 75,–
 
geen
Ex KNHS afdracht
Accomodatielid
€ 200,–
Onbeperkt
geen
Eenmalig afdracht    sleutel € 50,–

 

  • De KNHS afdracht wordt bepaald door de KNHS en wordt via de vereniging in rekening gebracht.
  • 1x per jaar ontvangt u een factuur
  • Indien een lid wil opzeggen dient hij/ zij dit schriftelijk voor het einde van het kalenderjaar, 15 december, schriftelijk kenbaar te maken in een mail naar secretariaatrvbathmen@gmail.com
  • Indien een startkaartlid zijn/ haar lidmaatschap wil omzetten naar rijdend lid dan kan dit schriftelijk door middel van een mail naar secretariaatrvbathmen@gmail.com

Indien u graag eens een kijkje wil komen nemen tijdens onze lessen dan kan dit op dinsdag en donderdag avond tussen 19.00 en 21.00, onze instructeurs staan u graag te woord en ook onze bestuursleden zijn vaak aanwezig op deze avonden. Tevens is het mogelijk om twee proeflessen mee te draaien om te kijken of het bevalt en welke les u het beste past.

Om lid te worden

Klik hier
Na aanmelding krijgt u een introductiegesprek met twee van onze bestuursleden en krijgt u uitleg over de voorwaarden tot lidmaatschap. In dit gesprek krijgt u een rondleiding door onze manege en krijgt u uitleg over onze vrijwilligersplanner waarin u zelf kan plannen wanneer u gaat helpen tijdens onze evenementen. Als vrijwilliger levert u een bijdrage aan onze evenementen en maakt u het tevens mogelijk om onze kosten te kunnen dekken om onze mooie accommodatie te kunnen exploiteren!

Correspondentieadres:

Rijvereniging Bathmen
Jolien Brinkman 
secretaris p/a
Koekendijk 20,
7437 CK Bathmen

E info@paardensportbathmen.nl

Clubactie bij Salland

Doe mee en scoor zelf een aantrekkelijke korting op de premie bij Salland Zorgverzekeringen en sponsor de rijvereniging. Salland Zorgverzekeringen is trots op de mooie samenwerking met Rijvereniging Bathmen met de Salland

Clubactie. Daarmee profiteer jij als lid van Rijvereniging Bathmen Clubactie.nl een aantrekkelijke korting op jouw zorgpremie én scoort de club een mooi bedrag voor in de clubkas. Kies voor een collectieve zorgverzekering met de Salland.

Bestel je spullen bij Agradi

Agradi sponsort de Rijvereniging dus bestel je benodigdheden bij Agradi,

Klik op de bovenstaande banner van Agradi. Dit is de pagina van Rijvereniging Bathmen. Als jij op deze pagina je bestelling plaatst wordt je aankoop geregistreerd voor de Rijvereniging en krijgt de Rijvereniging hiervan 5% van het aankoopbedrag. Er zijn ook regelmatig kortingsacties voor leden.

Share This