Rijvereniging Bathmen

Lid worden

Lid worden van de Rijvereniging Bathmen?

Lid worden van de RV Bathmen kan op verschillende manieren zie hieronder een verkort schema van de verschillende lidmaatschappen:

Soort lidmaatschap Prijs per jaar Gebruik manege Aantal lessen per week Extra info
Rijdend lid € 240,– onbeperkt 1

Eenmalig € 75,-          inschrijfgeld

Ex. KNHS afdracht

Ex. lotenverkoop

Dubbel rijdend lid € 400,- Onbeperkt 2 Zie rijdend lid
Rijdend lid pony

€ 190,–

(per 1.1.2020 240,–)

Onbeperkt 1

Eenmalig € 50,-          inschrijfgeld

Ex. KNHS afdracht

Ex. lotenverkoop

Ondersteuningslid € 50,–   geen  
Startkaartlid € 75,–   geen Ex KNHS afdracht
Accomodatielid € 200,– Onbeperkt geen Eenmalig afdracht    sleutel € 50,–

 

  • De KNHS afdracht wordt bepaald door de KNHS en wordt via de vereniging in rekening gebracht.
  • 1x per jaar ontvangt u een factuur
  • Indien een lid wil opzeggen dient hij/ zij dit schriftelijk voor het einde van het kalenderjaar, 15 december, schriftelijk kenbaar te maken in een mail.
  • Indien een startkaartlid zijn/ haar lidmaatschap wil omzetten naar rijdend lid dan kan dit schriftelijk door middel van een mail

Indien u graag eens een kijkje wil komen nemen tijdens onze lessen dan kan dit op dinsdag en donderdag avond tussen 19.00 en 21.00, onze instructeurs staan u graag te woord en ook onze bestuursleden zijn vaak aanwezig op deze avonden. Tevens is het mogelijk om twee proeflessen mee te draaien om te kijken of het bevalt en welke les u het beste past.

Om lid te worden van de RV Bathmen dient u het aanaanvraagformulier en het AVG-toestemmingsformulier in te vullen en in te leveren bij de ledenadministratie (Els Pol), deze mag ook gemaild worden naar info@paardensportbathmen.nl.

Na aanmelding krijgt u een introductiegesprek met twee van onze bestuursleden en krijgt u uitleg over de voorwaarden tot lidmaatschap. In dit gesprek krijgt u een rondleiding door onze manege en krijgt u uitleg over onze vrijwilligersplanner waarin u zelf kan plannen wanneer u gaat helpen tijdens onze evenementen. Als vrijwilliger levert u een bijdrage aan onze evenementen en maakt u het tevens mogelijk om onze kosten te kunnen dekken om onze mooie accommodatie te kunnen exploiteren!

Correspondentieadres:

Rijvereniging Bathmen
Loes Cevaal
Oude Deventerweg 10
7451 LT Holten
E info@paardensportbathmen.nl

Nieuwjaarsreceptie RV Bathmen

    

Clubactie bij Salland

Doe mee en scoor zelf een aantrekkelijke korting op de premie bij Salland Zorgverzekeringen en sponsor de rijvereniging. Salland Zorgverzekeringen is trots op de mooie samenwerking met Rijvereniging Bathmen met de Salland

Clubactie. Daarmee profiteer jij als lid van Rijvereniging Bathmen Clubactie.nl een aantrekkelijke korting op jouw zorgpremie én scoort de club een mooi bedrag voor in de clubkas. Kies voor een collectieve zorgverzekering met de Salland.

Bestel je spullen bij Agradi

Agradi sponsort de Rijvereniging dus bestel je benodigdheden bij Agradi,

Klik op de bovenstaande banner van Agradi. Dit is de pagina van Rijvereniging Bathmen. Als jij op deze pagina je bestelling plaatst wordt je aankoop geregistreerd voor de Rijvereniging en krijgt de Rijvereniging hiervan 5% van het aankoopbedrag. Er zijn ook regelmatig kortingsacties voor leden.

Share This