Rijvereniging Bathmen

 

Rijvereniging Bathmen

Rijvereniging Bathmen, opgericht in augustus 1945, is een actieve rijvereniging voor ruiters uit Bathmen en wijde omgeving. Wij zijn trots op onze mooi accommodatie waar onze leden naast de lessen ook vrij kunnen rijden als er geen evenementen zijn. Onze accommodatie, Manege ’t Ruiterkamp is in beheer van Stichting Manege ’t Ruiterkamp en de rijvereniging huurt de accommodatie van de stichting.

Of je voorkeur nu ligt bij dressuur of springen; bij onze vereniging zijn er meerdere mogelijkheden tot het volgen van lessen in deze disciplines. Daarnaast verzorgen wij ook met regelmaat cross lessen die verzorgd worden door een van onze instructeurs in het Traasterbos achter onze manege.

Elke week op dinsdag en donderdag zijn er lessen voor ponys en paarden, springen en dressuur of juist combi. Sinds 1 oktober 2019 is er een beginnende ponyles, speciaal voor ponyruiters op donderdag om 18:00. Als rijdend lid kan je 1x per week lessen op een van deze lesavonden. Ook is het mogelijk om je lidmaatschap aan te vullen met een extra les per week. Alle lessen proberen we in overleg met het bestuur en de instructie zoveel mogelijk op niveau en naar wens in te delen (zie lessen/ instructie).

Leden van Rijvereniging Bathmen komen niet alleen naar hun manege om paard of pony te rijden. Ook de sociale contacten zijn voor de meesten erg belangrijk. Vele vrijwilligers en rijdende leden ontmoeten elkaar op de lesavonden in de kantine om samen met een drankje de les af te sluiten.
Naast de wekelijkse lessen organiseert de vereniging tal van activiteiten om deze mooie accommodatie te onderhouden. Zo zijn er tal van evenementen op dressuur, spring – en eventing gebied en worden er ook oefenwedstrijden dressuur en oefenparcoursen georganiseerd tijdens het indoorseizoen.
De accommodatie kan ook worden afgehuurd, voor meer informatie zie Accommodatie.

Correspondentieadres:

Rijvereniging Bathmen
Loes Cevaal
Oude Deventerweg 10
7451 LT Holten
E info@paardensportbathmen.nl

Jeugdruiters

Volwassenruiters

Clubactie bij Salland

Doe mee en scoor zelf een aantrekkelijke korting op de premie bij Salland Zorgverzekeringen en sponsor de rijvereniging. Salland Zorgverzekeringen is trots op de mooie samenwerking met Rijvereniging Bathmen met de Salland

Clubactie. Daarmee profiteer jij als lid van Rijvereniging Bathmen Clubactie.nl een aantrekkelijke korting op jouw zorgpremie én scoort de club een mooi bedrag voor in de clubkas. Kies voor een collectieve zorgverzekering met de Salland.

Nieuwjaarsreceptie RV Bathmen

Bestel je spullen bij Agradi

Agradi sponsort de Rijvereniging dus bestel je benodigdheden bij Agradi,

Klik op de bovenstaande banner van Agradi. Dit is de pagina van Rijvereniging Bathmen. Als jij op deze pagina je bestelling plaatst wordt je aankoop geregistreerd voor de Rijvereniging en krijgt de Rijvereniging hiervan 5% van het aankoopbedrag. Er zijn ook regelmatig kortingsacties voor leden.

Lid worden?

Wil je lid worden van onze club? Kijk dan hier.

Oefenparcours

Reserveren is noodzakelijk, zie contactgegevens hieronder. In de wintermaanden staat er ook regelmatig een oefenparcours in de grote hal. De accommodatie kan dan zowel verhuurt worden per combinatie als per uur. Reserveren is noodzakelijk en kan bij Jo van Keulen:...

Paardenkamp 2019

Paardenkamp 2019 vond dit jaar plaats in Twente. Na een heerlijke lunch was het tijd voor een wedstrijdje klootschieten. Daarna was er een drankje. 'S avonds hebben we genoten van een prachtige avond in Preston Palace in Almelo, we hebben heerlijk gegeten en gedanst....
Share This