Rijvereniging Bathmen

 

Rijvereniging Bathmen

Rijvereniging Bathmen, opgericht in augustus 1945, is een actieve rijvereniging voor ruiters uit Bathmen en wijde omgeving. Wij zijn trots op onze mooi accommodatie waar onze leden naast de lessen ook vrij kunnen rijden als er geen evenementen zijn. Onze accommodatie, Manege ’t Ruiterkamp is in beheer van Stichting Manege ’t Ruiterkamp en de rijvereniging huurt de accommodatie van de stichting.

Of je voorkeur nu ligt bij dressuur of springen; bij onze vereniging zijn er meerdere mogelijkheden tot het volgen van lessen in deze disciplines. Daarnaast verzorgen wij ook met regelmaat cross lessen die verzorgd worden door een van onze instructeurs in het Traasterbos achter onze manege.

Elke week op dinsdag en donderdag zijn er lessen voor ponys en paarden, springen en dressuur of juist combi. Sinds 1 oktober 2019 is er een beginnende ponyles, speciaal voor ponyruiters op donderdag om 18:00. Als rijdend lid kan je 1x per week lessen op een van deze lesavonden. Ook is het mogelijk om je lidmaatschap aan te vullen met een extra les per week. Alle lessen proberen we in overleg met het bestuur en de instructie zoveel mogelijk op niveau en naar wens in te delen (zie lessen/ instructie).

Leden van Rijvereniging Bathmen komen niet alleen naar hun manege om paard of pony te rijden. Ook de sociale contacten zijn voor de meesten erg belangrijk. Vele vrijwilligers en rijdende leden ontmoeten elkaar op de lesavonden in de kantine om samen met een drankje de les af te sluiten.
Naast de wekelijkse lessen organiseert de vereniging tal van activiteiten om deze mooie accommodatie te onderhouden. Zo zijn er tal van evenementen op dressuur, spring – en eventing gebied en worden er ook oefenwedstrijden dressuur en oefenparcoursen georganiseerd tijdens het indoorseizoen.
De accommodatie kan ook worden afgehuurd, voor meer informatie zie Accommodatie.

Correspondentieadres:

Rijvereniging Bathmen
Jolien Brinkman
secretaris p/a
Koekendijk 20,
7437 CK Bathmen

E info@paardensportbathmen.nl

Jeugdruiters

Volwassenruiters

Clubactie bij Salland

Doe mee en scoor zelf een aantrekkelijke korting op de premie bij Salland Zorgverzekeringen en sponsor de rijvereniging. Salland Zorgverzekeringen is trots op de mooie samenwerking met Rijvereniging Bathmen met de Salland

Clubactie. Daarmee profiteer jij als lid van Rijvereniging Bathmen Clubactie.nl een aantrekkelijke korting op jouw zorgpremie én scoort de club een mooi bedrag voor in de clubkas. Kies voor een collectieve zorgverzekering met de Salland.

Nieuwjaarsreceptie RV Bathmen

Bestel je spullen bij Agradi

Agradi sponsort de Rijvereniging dus bestel je benodigdheden bij Agradi,

Klik op de bovenstaande banner van Agradi. Dit is de pagina van Rijvereniging Bathmen. Als jij op deze pagina je bestelling plaatst wordt je aankoop geregistreerd voor de Rijvereniging en krijgt de Rijvereniging hiervan 5% van het aankoopbedrag. Er zijn ook regelmatig kortingsacties voor leden.

Oefenparcours en dressuurbaan!

Nog even oefenen voor je wedstrijd of gewoon trainen in een dressuurbaan of oefenparcours? Dat kan op de bovenstaande data! Reserveren kan door contact op te nemen met J. Van Keulen 06 53842646

Oefenparcours

Week 51: Dinsdag 21 december t/m donderdag 13 januari 2022 Week 4 & 5: Maandag 24 januari t/m zaterdag 5 februari 2022 Reserveren is noodzakelijk! In de wintermaanden staat er ook regelmatig een oefenparcours in de grote hal. De accommodatie kan dan zowel verhuurt...

Uitslag verloting 2021

De verloting van 2021 heeft plaats gevonden op zondag 31 oktober. Voor de uitslag klik hier.  
Share This