Rijvereniging Bathmen

 

Rijvereniging Bathmen

Rijvereniging Bathmen is een actieve rijvereniging voor ruiters uit Bathmen en wijde omgeving. De Rijvereniging huurt een fraaie accommodatie af voor hun activiteiten, namelijk Manege ’t Ruiterkamp welke wordt onderhouden door Stichting ‘t Ruiterkamp.

Er zijn meerdere lidmaatschappen beschikbaar binnen Rijvereniging Bathmen, voor meer info zie Lid worden/Lidmaatschappen.

Alle rijdende leden hebben recht op 1 les in de week. Er zijn 2 lesavonden:

Dinsdag: Pony’s en paarden – Combi, dressuur of springles.

Donderdag: Paarden – Combi of dressuurles.

Uiteraard proberen we deze lessen zoveel mogelijk op niveau in te delen in overleg met de instructie. Voor meer informatie over de lessen, zie Lessen

Leden van Rijvereniging Bathmen komen niet alleen naar hun manege om paard of pony te rijden. Ook de sociale contacten zijn voor de meesten erg belangrijk. Vele vrijwilligers en rijdende leden ontmoeten elkaar op de lesavonden in de kantine om samen met een drankje de les af te sluiten.

Naast de wekelijkse lessen organiseert de vereniging tal van activiteiten om deze mooie accommodatie te onderhouden. Bekend is het jaarlijkse Concours Hippique in het laatste weekend van augustus. Ook de samengestelde wedstrijd (SGW) in Bathmen zijn een begrip in de hippische wereld.

Verder wordt elk voorjaar Bathmen te Paard georganiseerd. Dit is een meerdaags evenement van de Rijvereniging in Manege ‘t Ruiterkamp. Kenmerken voor Bathmen te Paard is het gevarieerde programma waardoor vijf dagen lang diverse takken van paardensport op hoog niveau in Bathmen te aanschouwen zijn.

Naast de grotere wedstrijden organiseert Rijvereniging Bathmen tal van andere activiteiten. Denk aan indoor spring- en dressuurwedstrijden, oefencrossen, clubkampioenschap, clinics, enz.

Ook wordt er enkele weken tijdens het indoorseizoen een oefenparcours beschikbaar gesteld waar de leden tijdens de lessen gebruik van maken en deze kan tevens worden afgehuurd voor niet-leden.

Ook kan de accommodatie worden afgehuurd, voor meer informatie zie Accommodatie.

Correspondentieadres:

Rijvereniging Bathmen
Loes Cevaal
Oude Deventerweg 10
7451 LT Holten
E info@paardensportbathmen.nl

Jeugdruiters

Volwassenruiters

Clubactie bij Salland

Doe mee en scoor zelf een aantrekkelijke korting op de premie bij Salland Zorgverzekeringen en sponsor de rijvereniging. Salland Zorgverzekeringen is trots op de mooie samenwerking met Rijvereniging Bathmen met de Salland

Clubactie. Daarmee profiteer jij als lid van Rijvereniging Bathmen Clubactie.nl een aantrekkelijke korting op jouw zorgpremie én scoort de club een mooi bedrag voor in de clubkas. Kies voor een collectieve zorgverzekering met de Salland.

Nieuwjaarsreceptie RV Bathmen

      

Bestel je spullen bij Agradi

Agradi sponsort de Rijvereniging dus bestel je benodigdheden bij Agradi,

Klik op de bovenstaande banner van Agradi. Dit is de pagina van Rijvereniging Bathmen. Als jij op deze pagina je bestelling plaatst wordt je aankoop geregistreerd voor de Rijvereniging en krijgt de Rijvereniging hiervan 5% van het aankoopbedrag. Er zijn ook regelmatig kortingsacties voor leden.

Clubkampioenschappen RV Bathmen 2018

Op zondag 11 februari j.l. werden de clubkampioenschappen van Rijvereniging Bathmen verreden. Er werd gestreden om de titels en de wisselbekers: Kampioen springen, kampioen dressuur, kampioen allround en kampioen jong talent en deze zijn gewonnen door Debbie van...

Clubkampioenen 2017 RV Bathmen

Afgelopen zondag 12 februari werden de clubkampioenschappen georganiseerd. Uiteraard viel er, in de nacht van zaterdag op zondag, weer sneeuw, om de traditie van de laatste jaren maar in ere te houden. De meesten lieten zich er, ondanks de sneeuw, niet van weerhouden...

Nieuwe Agterberg bodem

In week 3 is de manege voorzien van een Agterberg bodem. Deze zal weer garant staat voor jaren rijplezier.

Share This