VIP/vergaderruimte afhuren

vip-loge1Een van de mooiste ruimtes binnen Manege ’t Ruiterkamp is de VIP Ruimte / grote vergaderruimte op de eerste verdieping. Deze multifunctionele ruimte wordt het gehele jaar door gebruikt voor diverse doeleinden. Zo is de ruimte met een capaciteit van ongeveer 100 personen zeer geschikt voor lezingen of presentaties. Er is ruimte voor een groot scherm met beamer en er is tevens een prachtige sfeervolle bar aanwezig in deze ruimte van waaruit drankjes geserveerd kunnen worden.

vip-loge4Tijdens Bathmen te Paard wordt deze ruimte stijlvol gedecoreerd en ontstaat er een sfeervolle elegante lounge, waar u uw (zakelijke) relaties kunt ontvangen. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen uw gasten genieten van prachtige paardensport en kan er volop genetwerkt worden. Tevens is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een luxe dinerbuffet verzorgd door de beste cateraars uit de omgeving. De sfeervol gedekte tafels en de gezellige bar zorgen voor een prettige ambiance waarin u met zekerheid een geslaagde avond zult beleven.

Er zijn diverse mogelijkheden gedurende het evenement Bathmen te Paard. Hierbij valt te denken aan het volledig afhuren van de ruimte gedurende een van de avonden, maar ook het reserveren van een of meerdere tafels op een of meerdere avonden is mogelijk.vip-loge3

Voor meer informatie over de mogelijkheden tijdens Bathmen te Paard kunt u contact opnemen met Jo van Keulen: 06- 53842646 / 0570-542450.

Wanneer u geïnteresseerd bent in het afhuren van deze ruimte op een ander moment gedurende het jaar kunt u contact opnemen met Jo van Keulen: 06- 53842646 / 0570-542450.
vip-loge5

Contact

Voor het afhuren van de accommodatie of een gedeelte hiervan kunt u contact opnemen met Jo van Keulen: 06- 53842646 / 0570-542450

Share This